Kik vagyunk?

Cégtörténet

A Netkir Zrt. 2013-ban alakult elsősorban szoftverfejlesztési projektek megvalósítására, az IoT (Internet of Things) adatbegyűjtő, elemző rendszerek kidolgozására, valamint készpénzmentes, intelligens, automatizált fizetési rendszerek kutatására, fejlesztésére. Cégünk 6 embert foglalkoztat. Munkatársaink tudása, tapasztalataink, dinamikus projektszervezetünk lehetővé teszik, hogy megfeleljünk mind a nagyvállalati, mind az állami szektor kihívásainak és komplex projekteket valósítsunk meg nagy hatékonysággal. Szolgáltatásaink lefedik az alábbi területeket:

  • Alkalmazás design
  • Üzleti intelligencia
  • Optimalizálás
  • Java (J2EE) fejlesztés
  • Mobil alkalmazások
  • Munkatársak

Dolgozóink mind magasan kvalifikált, munkájukra igényes kutatók és fejlesztők. Ezen felül több egyetemistát, doktoranduszt foglalkoztatunk pályázati és egyetemi kooperáción keresztül. Kulcsfontosságúnak tekintjük, hogy az egyetemi oktatással kooperálva piaci környezetben kamatoztassuk a megszerzett tudást, elért kutatási eredményeket.

Küldetés

A Netkir Zrt. célja olyan nagy szaktudást igénylő fejlesztési tevékenység folytatása, melyben a cég munkatársainak nemzetközi szinten is kiemelkedő szaktudása érvényesülhet. Ennek eredményeképpen a magyar és nemzetközi szoftveripar részére jól használható, stabil, éles felhasználásban is megbízhatóan és hatékonyan működő rendszereket tervezünk és kivitelezünk.

Tevékenységünk központjában az ember áll: törekszünk arra, hogy partnereink igényeit az elvártnál is magasabb színvonalon elégítsük ki és megkönnyítsük, hatékonyabbá tegyük munkájukat.

Minden alkalmazottunk személyes tudásának legjavával járul hozzá termékeink fejlesztéséhez, cégünk sikeréhez és partnereink megelégedettségéhez. Ezeknek a célkitűzéseknek a megértése és a velük való azonosulás szervezeti kultúránk része.