Netkir Zrt.
E-ügyintézés           Kik vagyunk?        Mit nyújtunk?        E-menza
Alkalmazás design (User Interface Design)

A felhasználói felületeken keresztül kommunikál a felhasználó és a rendszer. Az alkalmazás megítélése, sikere, valamint hogy eléri-e tervezett célját, a felületek használhatóságától, sebességétől, navigációs útjaitól, intuitív, felhasználóbarát kezelhetőségétől, többféle hardver- és szoftverkörnyezetben való működésétől függ.
Elemzéseink és tervezési folyamataink jól bevált módszertanon alapulnak és magukba foglalják az alábbi feladatokat:
  • Meglévő rendszerek elemzése, újratervezése
  • Metrikákon alapuló vizsgálatok
  • Szabványosság ellenőrzése
  • Akadálymentesség
  • Kliens oldali sebesség optimalizálása
  • Használhatósági tervezés, tesztelés
  • Navigáció tervezés
  • Komplex munkafolyamat tervezés
  • Űrlapok kitöltésének felgyorsítása
  • Intelligens, környezetfüggő vezérlőelemek
Üzleti intelligencia

A mesterséges intelligencia, azon belül is a szövegbányászat, szövegfeldolgozás területén számos projektben, kutatásban vettünk részt munkatársaink révén és szervezeti szinten egyaránt. Kifejlesztett algoritmusaink, utalás-rendelés összepárosító rendszerünk segítségével hatékonyan tudjuk felkutatni, elemezni meglévő adatbázisok, nem strukturált szövegállományok rejtett összefüggéseit. A rendszereink által bonyolított pénzügyi tranzakciókhoz kapcsolódó banki kivonatok alapján automatikusan párba állítható, hogy mely felhasználóhoz mely tranzakció tartozik egyedi azonosítók, bankszámlaszámok, nevek alapján. Igényekhez szabottan konfigurálható a rendszereink párosítási műveletekben értelmezett szabadságának mértéke, azaz, hogy mennyi emberi intelligenciát kívánunk bevonni a párosítási műveletekbe. A tanuló algoritmusoknak köszönhetően a rendszer intelligensebbé tehető az emberi döntések mentén, így egyre nagyobb párosítási hatékonyságot érhetünk el egyre kevesebb emberóra ráfordításával. A talált eredményeket felhasználva hatékonyabbá tehetjük a rendszerek működését, nagy mértékben tehermentesíthetjük felhasználóinkat és növelhetjük az ő saját vásárlóik, felhasználóik körét.
Optimalizálás

Magas rendelkezésre állású, nagy terhelésnek kitett adatbázis, adattárház alapú rendszerek sebességének jelentős növelését tudjuk elérni tapasztalt szakembereink segítségével. Megvizsgáljuk és elemezzük a beállításokat, az adatbázis felépítését, a rendszer működési architektúráját, majd a kapott eredmények segítségével optimalizáljuk a rendszert.
Java (J2EE) fejlesztés

Erőforrás kihelyezést vagy egyedi alkalmazásfejlesztések megvalósítását is vállaljuk. Mindkét esetben a cég teljes tudásbázisa és munkatársaink egymást segítő kompetenciái teljes körűen rendelkezésre állnak. Munkatársaink legalább 3-5 év gyakorlattal rendelkeznek Java fejlesztés területén.
Az erőforrás kihelyezéssel jelentős költségmegtakarítás érhető el, miközben magas minőségű munkát végző, tapasztalt mérnökök látják el a kijelölt feladatokat.
Mobil alkalmazások

Vállaljuk mobil applikációk kifejlesztését, megvalósítását mind Java Android SDK, mind iOS platformokon.
Front-End fejlesztés

HTML 5, CSS 3, Bootstrap, AngularJS, jQuery keretrendszerekre épülő REST API-val támogatott fejlesztéseket is megvalósítunk.
Netkir Minden jog fenntartva. info@eugyintezes.hu